Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του
Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαΐκής Ένωσης.

   
Καλώς ήλθατε στο μπουτίκ ξενοδοχείο Ορλώφ
Ορλώφ Ύδρα

Το ξενοδοχείο Ορλώφ στην Ύδρα , παραδοσιακό κατάλυμα 4 αστέρων, είναι στενά συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού.

Ιστορική κατοικία που κτίστηκε το 1796 από τον Ρώσο Ναύαρχο Ορλώφ στα ερείπια ενός παλαιότερου μοναστηριού, ανακατασκευάστηκε με αγάπη και μετατράπηκε σε ένα μοναδικό πολυτελές ξενοδοχείο στην Ύδρα.

Με προσωπικό χαρακτήρα, αποτελείται από εννέα άνετα δωμάτια και σουίτες, σε ένα οίκημα που ζει και κατοικείται πάνω από 200 χρόνια, είναι ένας χώρος ζωντανός, κοντά στο λιμάνι, που συνδυάζει ανάλαφρη ατμόσφαιρα, ποιότητα και διακριτική πολυτέλεια.

Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

Ιδανικός χώρος για μικρές και μεγάλες αποδράσεις αλλά και για έναν ιδιαίτερο γάμο στην Ύδρα ή και μήνα του μέλιτος!

Σήμερα που η ζωή μας γεμίζει προβλήματα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γεμίσει κανείς τις μπαταρίες από ένα Σαββατοκύριακο στην Ύδρα, ή και με μια μεγαλύτερη διαμονή στην Ύδρα, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Ορλώφ!

Διαμονή στην Ύδρα

Πλήρως ανακαινισμένο σε ένα μπουτίκ παραδοσιακό ξενοδοχείο 4 αστέρων, ανακατασκευάστηκε με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του χώρου αλλά με πνεύμα ανάλαφρο έτσι ώστε να προσφέρει ξέγνοιαστες και απολαυστικές διακοπές σε ένα ποιοτικό περιβάλλον. Το Ορλώφ έγινε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες που έρχονται ειδικά στην Ύδρα για ανανέωση και ξεκούραση.

Πολυτελές παραδοσιακό ξενοδοχείο 4 αστέρων, το Ορλώφ, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι στην πιο ωραία πλευρά του οικισμού, και πολύ κοντά στο πλησιέστερο σημείο για μπάνιο, τη Σπηλιά.

Ένας μυστικός κήπος που δεν τον μαντεύει κανείς πίσω από τους ψηλούς κατάλευκους τοίχους, είναι ο χώρος όπου προσφέρεται το ιδιαίτερο και πλούσιο πρωινό με βιολογικά και σπιτικά εδέσματα.

Μεσογειακά αρωματικά φυτά, οπωροφόρα δένδρα και κλασική μουσική σας αγκαλιάζουν και προσφέρουν μια όαση δροσιάς και έμπνευσης. Ένας χώρος μοναδικός ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Ύδρας.